A poc a poc anirem incloent a la Natzaretpèdia tot el material produït per l’Associació de veïns i veïnes al llarg dels anys. Ací ens convertirem en un arxiu que podreu consultar per a conèixer millor la història del nostre barri i en una forma de mantindre i recordar tot allò que ens han llevat, per no perdre la memòria i per mantindre activa la lluita veïnal.

Hui portem Natzaret, un barri mariner sense mar, un vídeo que vam fer en 2020 amb música de French Horn Jazz Project. Inclou moltes fotografies del barri (especialment de la platja i del port) i textos escrits des de l’Associació. És un vídeo molt breu (5:13) i agradable de vore, que resumeix molt bé el procés de destrucció de la nostra platja.

És el nostre particular homentage a la nostra platja, fet en el 34 aniversari de la seua desaparició en mans del Port de València (19 de maig de 1986). Enguany, 2021, hem arribat als 35 anys sense platja, un trist aniversari frut de l’especulació i de la indiferència cap a les necessitats i els drets del nostre veïnat.

Títol “Natzaret, un poble mariner sense mar”, vídeo
Font Associació de veïns i veïnes de Natzaret
Durada 5:13
Sinopsi Resum del procés de destrucció de la nostra platja
Data de publicació a Youtube Dimarts 25 de maig de 2021
Data de publicació en Natzaretpèdia Dijous 16 de setembre de 2021
Enllaç al vídeo https://youtu.be/j-3YKWgHGwI

1 resposta

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *